“Voor mij is de geheimhoudingsplicht als een tweede natuur. Ik hoef er niet meer bij na te denken.”

“Voor mij is de geheimhoudingsplicht als een tweede natuur. Ik hoef er niet meer bij na te denken.”

Ondernemingsrecht

Het grote verschil tussen een arbeidsrecht advocaat en een ondernemersadvocaat!

Regelmatig bestaat er twijfel over het verschil tussen beiden. Bij een arbeidsrecht advocaat draait het om personeelsvraagstukken. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomsten, reglementen en cao’s.

Een advocaat ondernemingsrecht houdt zich bezig met zaken omtrent de ondernemingsstructuur, contracten en aansprakelijkheid, evenals de welbekende algemene voorwaarden.

Mijn specialiteit bestaat uit het opmaken van contracten en aansprakelijkheid, incasso’s en eventuele beslaglegging, bestuurdersaansprakelijkheid, conflicten tussen aandeelhouders en of vennoten en het samenvoegen van arbeidsvoorwaarden wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een bedrijfsovername.

Het bijstaan van aandeelhouders of vennoten in een conflict is een van mijn specialiteiten. In sommige gevallen zijn meerdere aandeelhouders of vennoten met elkaar in conflict, in andere gevallen gaat het om het inwinnen van informatie over zijn of haar rechten. Ik verdiep mezelf in mijn cliënt, maak gebruik van mijn jarenlange ervaring en geef een passend advies. Een advies waar u verder mee kunt.

Bent u aandeelhouder of vennoot en wilt u advies?

DIRECT CONTACT

Specialiteiten

  • Contracten en aansprakelijkheid

  • Algemene voorwaarden

  • Bestuurdersaansprakelijkhei

  • Conflicten tussen aandeelhouders en of vennoten

  • Arbeidsvoorwaarden die samengevoegd moeten worden i.v.m. een overname

Goed, snel en met de juiste aandacht voor ‘de mens achter het geschil’ geholpen door Danielle. Uiterst tevreden over het proces en de uitkomst!

Dhr. F

Doordat ik mijzelf verdiep in de cliënt in combinatie met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid kan ik een passend advies geven.”