“Ik geloof dat ik, door mijn kennis en jarenlange ervaring, iedere zaak met betrekking tot arbeidsrecht met de juiste professionaliteit en bekwaamheid kan behandelen.

“Ik geloof dat ik, door mijn kennis en jarenlange ervaring, iedere zaak met betrekking tot arbeidsrecht met de juiste professionaliteit en bekwaamheid kan behandelen.

Over mij

Mijn naam is Danielle Schipper. In 1997 ben ik beëdigd als advocaat. Na mijn beëdiging ben ik 3 jaar werkzaam geweest als advocaat-stagiaire. In die periode heb ik de meest uiteenlopende zaken behandeld. Denk aan zowel strafrechtelijke als bestuursrechtelijke zaken. Nadat ik ben verhuisd naar Noord-Brabant, en daar aan de slag ging bij een advocatenkantoor dat gespecialiseerd was in arbeidsrecht, sloeg de vonk over. Arbeidsrecht was en is mijn ding.

Ik merkte dat ik echt wat kon betekenen voor een ander. Omdat ik niet veel ervaring had binnen deze specialisatie, besloot ik een opleiding te volgen. De Grotius opleiding Arbeidsrecht heb ik vervolgens met succes afgerond. Een gerenommeerde specialisatieopleiding bleek het begin te zijn van een mooie carrière. Mijn ‘roots’ liggen daar.

Arbeidsrecht is speciaal. En het kan best aangrijpend zijn. Wanneer ik werknemers bijsta is het in sommige gevallen ‘erop of eronder’. Denk aan zaken waarbij het gaat om het doorbetalen van het loon. Als iemand kostwinner is van een gezin, dan staat er wat op het spel. In andere gevallen zijn werkgevers goed voor hun personeel, maar ontstaat er toch een conflict op de werkvloer. Ik ben blij dat ik hen dan kan helpen om alles tot een goed einde te brengen.

 

Ervaring en deskundigheid

Ik geloof dat ik, door mijn kennis en jarenlange ervaring, iedere zaak met betrekking tot arbeidsrecht en ondernemingsrecht met de juiste professionaliteit en bekwaamheid kan behandelen. Ik zie mezelf dan ook als betrokken advocaat met een luisterend oor voor mijn cliënten.

Door continu te analyseren wat er speelt, af te stemmen welke richting de cliënt op wil gaan en te bekijken hoe het beoogde doel bereikt kan worden, blijft het pad helder. Duidelijke communicatie is immers de sleutel tot succes!

Het is uiteraard ook belangrijk om een cliënt te ondersteunen in het zoeken naar de juiste richting, zodat het beoogde doel behaald kan worden of de té hoge verwachtingen kunnen worden bijgesteld. Mijn adviezen zijn om die reden altijd eerlijk. De focus ligt op het belang van mijn cliënt of cliënte. Ik ben geen psycholoog of therapeut, maar een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat die er alles aan doet om het maximale resultaat voor mijn cliënt te behalen zodat deze tevreden is.

MEER INFORMATIE

mw. mr. Daniëlle Schipper heeft mij door haar expertise in combinatie met een goed luisterend oor en invoelend vermogen uitstekend bijgestaan. Uit de diverse opties is hierdoor de voor mij juiste gekozen.

Dhr P.S.

Door continu te analyseren wat er speelt, af te stemmen welke richting de cliënt op wil gaan en te bekijken hoe het beoogde doel bereikt kan worden, blijft het pad helder.”