• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Ondernemingsrecht

Bij het voeren van een onderneming komen veel zaken kijken. In feite is ondernemingsrecht een divers en veelzijdig rechtsgebied. Het kan allerlei kwesties betreffen, van bestuurdersaansprakelijkheid tot ten onrechte bevoordelen van bepaalde schuldeisers (pauliana), van huur tot bodemverontreiniging, van arbeidsgeschillen tot overgang van onderneming, van contractuele vragen tot problemen met een leverancier.

Welke rechtsvorm kiest u voor uw bedrijf? Heeft u mensen in dienst? Hanteert u algemene voorwaarden? Hoe waterdicht zijn uw contracten? Hoe zit het als u aansprakelijk gesteld wordt? Wat zijn eigenlijk de wettelijke bepalingen omtrent bedrijfshuisvesting? Overweegt u een overname? U kunt ook denken aan erfdienstbaarheden, arbeidsomstandigheden, leaseconstructies, reorganisaties en veel meer.

Voor al uw vragen betreffende uw onderneming kunt u bij ons terecht. Advocatenkantoor Advoconomy is de juiste sparring partner op dit gebied, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. Advoconomy® kan u uitstekend adviseren. Bel of mail gerust eens voor een eerste kennismaking.

Advoconomy is u snel en graag van dienst.

Kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


De heer Mevrouw
Voorletter(s): *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail: *
Telefoon:
Onderwerp:
Uw bericht: *


Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.