• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Incasso

Altijd vervelend: een opdrachtgever die niet betaalt, terwijl u wel goed heeft gepresteerd.

Nog vervelender wordt het als blijkt dat recht hebben en recht krijgen twee totaal verschillende zaken zijn, waar ook nog eens een fors prijskaartje aan hangt.

Of bent u van mening dat er volstrekt ondeugdelijk is gepresteerd, terwijl de tegenpartij daarvoor wel geld wil zien?

Bij Advocatenkantoor Advoconomy bepaalt u in feite zelf hoever u wilt gaan in onze bijstand, waarbij natuurlijk het uiterst scherpe Advoconomy tarief berekend wordt. U komt een heel eind voor een redelijk bedrag. Advocatenkantoor Advoconomy is ruim ervaren en zeer succesvol in het voeren van incassozaken. Heeft u een vraag met betrekking tot een incasso, bel of mail gerust eens voor een eerste kennismaking.

Advoconomy is u snel en graag van dienst.

Kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


De heer Mevrouw
Voorletter(s): *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail: *
Telefoon:
Onderwerp:
Uw bericht: *


Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.