• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Contractenrecht

U heeft dagelijks te maken met allerlei soorten contracten, met afnemers, met leveranciers, met werknemers, zodat het belangrijk is dat uw contracten juridisch juist zijn. Hoe gaat u om met contractenrechtelijke vraagstukken binnen uw onderneming? Daarnaast worden contracten vaak beheerst door algemene voorwaarden. Wat nu als uw schade wordt afgewimpeld met een beroep op een bepaling in een algemene voorwaarde? Wordt een contract niet juist nagekomen?

Juridische conflicten voorkomen is beter dan ze in een procedure te moeten beslechten. Dat is het uitgangspunt van Advoconomy. Daarom denken wij altijd actief met u mee in de opzet en uitwerking van juridische situaties uit uw dagelijkse praktijk, zoals het aangaan van contracten of de geldigheid van inkoopvoorwaarden.

Advocatenkantoor Advoconomy is gespecialiseerd in het algemeen verbintenissenrecht, ofwel het contractenrecht. Wij adviseren en ondersteunen ondernemers in algemeen verbintenisrechtelijke kwesties/geschillen. Advoconomy heeft ruime ervaring in het beoordelen en/of opstellen van onder andere

"¢ overeenkomsten van opdrachten
"¢ algemene voorwaarden
"¢ distributie-overeenkomsten
"¢ agentuurovereenkomsten
"¢ cessie-overeenkomsten
"¢ geldleningovereenkomsten
"¢ managementovereenkomsten

Advocatenkantoor Advoconomy kan u hierover uitstekend adviseren. Heeft u een vraag over een verbintenisrechtelijke kwestie of geschil, bel of mail gerust eens voor een eerste kennismaking.

Advoconomy® is u snel en graag van dienst.

Kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


De heer Mevrouw
Voorletter(s): *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail: *
Telefoon:
Onderwerp:
Uw bericht: *


Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.