• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Arbeidsrecht

Heeft u een werknemer die niet goed functioneert? Of erger: zich misdraagt?

Heeft u een zieke werknemer, terwijl u twijfelt aan zijn ziekte?

Wordt u geconfronteerd met een loondoorbetalingsmaatregel van het UWV? Wilt u arbeidsvoorwaarden laten screenen of arbeidsovereenkomsten laten opstellen? Bent u ontevreden over uw arbodienst? Is het nodig om de bepalingen van de CAO strikt na te leven? Wordt de CAO wel correct toegepast?

Heeft u het idee dat "men" van u af wil zonder dat u daar tijdens beoordelingsgesprekken op bent gewezen? Bent u ziek en wordt u niet serieus genomen door uw werkgever?

Bij Advoconomy is ruime expertise aanwezig op het gebied van het arbeidsrecht en aanverwante rechtsgebieden. Deze specialistische kennis is mede verkregen door een lange (procesrechtelijke) ervaring en de Grotius specialisatie-opleiding Arbeidsrecht. Heeft u een vraag op arbeidsrechtelijk gebied, bel of mail gerust eens voor een eerste kennismaking.

Advoconomy is aangesloten bij de Vereniging van arbeidsrechtadvocaten Arrondissementen 's-Hertogenbosch en Breda.

Advoconomy is u snel en graag van dienst

Kunnen wij u helpen?

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


De heer Mevrouw
Voorletter(s): *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail: *
Telefoon:
Onderwerp:
Uw bericht: *


Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.