• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Intake

Indien u uw zaak aan Advoconomy wilt voorleggen dan kunt u telefonisch of hierop deze website contact met ons opnemen. U wordt dan direct door een advocaat te woord gestaan.

Aan de hand van dit gesprek kunt u beoordelen of u uw zaak bij Advoconomy wilt onderbrengen. Als Advoconomy een zaak aanneemt, zal dit worden bevestigd met een opdrachtbevestiging per e-mail waarin de werkwijze, wijze van factureren, betaaltermijnen en dergelijke worden bevestigd. Dit stelt u in staat om uw zaak snel door Advoconomy in behandeling te laten nemen.

Advocatenkantoor Advoconomy behandelt ook zaken op basis van een toevoeging. Mocht u voor een toevoeging in aanmerking komen (of u in aanmerking komt voor een toevoeging kunt u bekijken op de site van de Raad voor Rechtsbijstand). Natuurlijk kunt u tevens kiezen voor de reguliere dienstverlening van Advoconomy. De werkzaamheden zullen u in dat geval op de gebruikelijke wijze tegen het geldende tarief in rekening worden gebracht. Dit wordt in de opdrachtbevestiging bevestigd.

Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.