• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Advoconomy ondersteunt Stichting Maere met kunstaankopen

Stichting Meare ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd. Zij krijgen professionele ondersteuning op locatie Eckartdal in Eindhoven en in huizen en dagcentra verspreid in Eindhoven, Nuenen en regio De Kempen. De naam Meare (bocht van een rivier die zich door het landschap kronkelt) staat symbool voor het zoeken naar nieuwe wegen, om ondersteuning te bieden aan mensen met een verstandelijke beperking.

Binnen Meare maken ruim duizend cliënten gebruik van de diverse mogelijkheden van wonen, dagbesteding, werken en vrije tijd. Er werken ruim 900 betaalde krachten, veelal op parttime basis. Dit lijkt veel, maar een deel van de ondersteuning bestaat uit 24-uurszorg. Daarnaast zijn er ruim 500 vrijwilligers actief binnen de organisatie.

Kunst & Ko is één van de initiatieven en onderdeel van Stichting Meare. Aan de rand van het centrum van Eindhoven ligt een atelier/galerie waar je vrolijk van wordt. Bij Kunst & Ko versieren felgekleurde schilderijen, keramieken en papier-maché objecten de winkel van 16 kunstenaars met een verstandelijke beperking. Naast vervaardiging en verkoop van de deze objecten hebben zij ook een eigen kunstuitleen voor zowel particulieren als bedrijven. In de winkel/galerie van Kunst & Ko kunnen particulieren en bedrijven schilderijen huren van kunstenaars met een verstandelijke beperking.

Advoconomy ondersteunt Stichting Meare met kunstaankopen vervaardigd door kunstenaars van Kunst & Co.
Meare
Croy 5a
5653 LC Eindhoven
T 040 2923434
E info@meare.nl
I www.meare.nl
Kunst & Ko
Hoogstraat 69
5615 PA Eindhoven
T 040 2445409
E kunstenko.uitleen@meare.nl
I www.kunstenko.meare.nl

Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.