• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Altijd scherp!

Advoconomy® hanteert als slogan: altijd scherp! Deze slogan is een korte en krachtige verwoording van het hoge serviceniveau en de resultaatgerichte werkwijze van Advoconomy®.

Altijd scherp!

Dat heeft betrekking op het vak. Vakinhoudelijk moet de advocaat zich voortdurend laten bijscholen om te kunnen beschikken over de meest recente kennis. De advocaten van Advoconomy® zijn erop gericht altijd het beste resultaat voor de cliënt te behalen. Het belang van de cliënt staat bij hen immers altijd voorop. 

Bovendien heeft dit betrekking op het uurtarief dat Advoconomy® hanteert. Met het scherpe tarief kan zij voor cliënten het maximale uit een zaak halen, zonder dat dat de cliënt het maximale kost. Advoconomy® hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van de cliënt. Iedere zaak is belangrijk en verdient de volle aandacht. Een cliënt is geen nummer of dossier. Advoconomy® streeft er dan ook naar met alle cliënten persoonlijk kennis te maken.

Kortom: Altijd scherp!Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.