• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

Over Advoconomy ®

Advoconomy® is een vooruitstrevend advocatenkantoor gevestigd in Eindhoven. Advoconomy® levert kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening aan bedrijven, non-profit organisaties en particulieren in Nederland.

Het advocatenkantoor onderscheidt zich door een hoog serviceniveau en resultaatgerichte oplossingen. In de werkwijze van Advoconomy® staat het belang van de cliënt altijd voorop. Advoconomy® onderstreept dat met haar motto: "Altijd scherp!".

De unieke dienstverlening van Advoconomy® combineert hoogwaardige juridische service met een uiterst scherp tarief en zonder onaangename verrassingen voor haar cliënten, als bijvoorbeeld kantoorkosten. De bedrijfsvoering is efficiënt met een strakke kostenbeheersing. Advoconomy® is een winstgevende en financieel gezonde organisatie.

De naam Advoconomy is een samentrekking van de woorden advocaat en economy. Hiermee wordt verwezen naar het feit dat in een optimaal functionerende economie de best mogelijke producten tegen de laagste mogelijke prijzen worden aangeboden.

Advoconomy® is een onafhankelijke organisatie en maakt geen deel uit van een financiële of andere instelling. In Nederland wordt de praktijk uitgeoefend door Advocatenkantoor Advoconomy®  B.V., statutair gevestigd te Eindhoven (ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17210563). Advoconomy ®is in 2007 opgericht door mr. Daniëlle Schipper, advocaat sinds 1997.

Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.