• Dorpsstraat 13
    5556VL Valkenswaard
  • T: 040-2960175
    F: 040-2960187
  • Uurtarief: € 175,- ex BTW *

mr. D.M. (Daniëlle) Schipper

Naam: mr. Daniëlle Schipper
Woonplaats: Valkenswaard, gestudeerd in Leiden
Specialismen: arbeidsrecht, algemeen civiel recht
Omschrijft zichzelf als: doorzetter, betrokken, bevlogen
Na bijna vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan (o.a. bij een groot advocatenkantoor in Tilburg) en een specialisatie opleiding te hebben gevolgd, ben ik tien jaar geleden met dit kantoor begonnen. Om het MKB bij te staan, maar ook particulieren die nu vaak door de hoge tarieven in de advocatuur tussen wal en schip dreigen te raken. 

Door de korte lijnen is er veel rechtstreeks contact met onze cliënten. Dat wordt enorm gewaardeerd en zie je ook terug in de sterke groei die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

We werken eerlijk, 'to the point' en houden de lijnen kort. Advoconomy is overdag en in de avonduren te bereiken. En we bellen binnen 24 uur terug of sturen op zijn minst 's avonds een sms met de boodschap dat we de dag erna terugbellen. Daar hebben onze cliënten letterlijk recht op.

Door onze kantoorkosten laag te houden, kunnen wij een scherp uurtarief bieden, waarbij de kwaliteit van ons werk voor ons het allerbelangrijkste is. Dat is een breed begrip, en omvat de kwaliteit van de door ons opgestelde stukken, maar ook de mate van servicegerichtheid en de cliënttevredenheid. Zo houden wij de kosten laag, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ons motto is daarom: Altijd scherp!

Rechtsbijstandverzekeraars

Advoconomy legt zich specifiek toe op bijstand aan verzekerden van rechtsbijstandverzekeraars.   Dat kan op twee manieren: of de verzekerde wendt zich zelf tot ons, of de verzekeringsmaatschappij vraagt ons om bijstand voor de betreffende ...lees verder.

* In verband met de vereiste specialistische kennis in letselzaken hanteren wij een hoger tarief. Het uurtarief in letselschadezaken bedraagt € 225 ex btw per uur, welke kosten in rekening zullen worden gebracht bij de aansprakelijke verzekeraar.